Το Χαμόγελο του Παιδιού

ΑΡΧΙΚΗ > Uncategorised > «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Κλείστε το πάρτι του παιδιού σας σε χώρο της επιλογής σας μέσα από το yourKIDspot, και ενισχύστε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αγοράζοντας δωράκια για τα παιδιά μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Οργανισμού.

Ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο και επιλέξτε τα δωράκια των παιδιών χαρίζοντας χαμόγελα σε πολλά άλλα παιδιά που το έχουν ανάγκη!

https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/

Το yourKIDspot παρέχοντας καινοτόμες υπηρεσίες με βασικό αντικείμενο την ψυχαγωγία των παιδιών, συμμετέχει ενεργά με υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης σε δράσεις που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Τώρα το yourKIDspot, συμμετέχει ενεργά στο πολύτιμο έργο που προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς δε θεωρούμε μόνο ευθύνη αλλά και υποχρέωση μας να στηρίξουμε με οποιοδήποτε τρόπο την προσπάθεια αυτή!

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος, μη κερδοσκοπικός Οργανισμός στην Ελλάδα που εργάζεται στον κρίσιμο τομέα της προστασίας και της υποστήριξης των παιδιών και των οικογενειών τους που έχουν ανάγκη, παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες καθημερινά 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο.