Πρόγραμμα ανταπόδοσης

ΑΡΧΙΚΗ > Πρόγραμμα ανταπόδοσης

Πρόγραμμα ανταπόδοσης για online κλείσιμο πάρτυ

Με το πρόγραμμα ανταπόδοσης πελατών του yourKIDspot τώρα μπορείτε να απολαύσετε εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από το αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών μας.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας online κλεισίματος του παιδικού πάρτυ μέσα από το yourKIDspot, και με την επιτυχή ολοκλήρωση του, θα λάβετε μέσω email έναν μοναδικό κωδικό που θα χρησιμοποιήσετε για να εξαργυρώσετε το δώρο (ή έκπτωση) για προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από το δίκτυο συνεργατών μας.

Hammam baths (city of athens)

Παραδοσιακό Χαμάμ

Χαλαρώστε χρησιμοποιώντας τη δύναμη του νερού και του χώρου για να διώξετε το άγχος και τις εντάσεις της καθημερινότητας. Χρησιμοποιήστε τη λούφα και το σαπούνι που σας προσφέρουμε για το ατομικό σας λουτρό και απολαύστε το τσάι και τα παραδοσιακά μας λουκούμια στο καθιστικό, όση ώρα χρειάζεται το σώμα σας να επανέλθει στις κανονικές συνθήκες του περιβάλλοντος.

Διάρκεια: Η όλη διαδικασία του Χαμάμ μπορεί να διαρκέσει έως και μιάμιση ώρα.
Κόστος: 25€
Τύπος: Self-service

Πληροφορίες εξαργύρωσης δώρου: Μετά την λήψη του μοναδικού κωδικού από το yourKIDspot, θα πρέπει να προηγηθεί κράτηση αναφέροντας τον κωδικό του δώρου πριν την επίσκεψή σας, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail στο hammam baths.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2103231073

email: info@hammam.gr

* Το δώρο είναι διαθέσιμο προς εξαργύρωση για 60 ημέρες από την ημέρα λήψης του κωδικού με email από το yourKIDspot.

Πρόγραμμα Συνεργατών

To «yourKIDspot» παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις οργάνωσης παιδικού πάρτι είτε σε χώρους προτεινόμενους από εμάς ή σε χώρους της δική σας επιλογής!
Μέσα από τη συνεργασία με το PlayCanDo, προσφέρουμε περισσότερες επιλογές για την οργάνωση και πραγματοποίηση ενός αξέχαστου παιδικού πάρτι.

  • Οργανώστε το πάρτι μέσα από τις προτεινόμενες λύσεις που προσφέρει το yourKIDspot, επιλέξτε το PlayCanDo και επωφεληθείτε μέσα από το πρόγραμμα ανταπόδοσης (για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ).
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 4617999
  • Φόρμα ενδιαφέροντος
  • Email: info@yourkidspot.gr

Το Imagination Playground™ ωθεί τα παιδιά να διαχειριστούν το περιβάλλον τους και να σχεδιάσουν τον δικό τους κόσμο. Έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέα πράγματα και να διευρύνουν τις ικανότητές τους. Οι λογικές και μαθηματικές δεξιότητες αναπτύσσονται όταν τα παιδιά φτιάχνουν κατασκευές με τουβλάκια και έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν, να ταξινομήσουν και να εκτιμήσουν, δεξιότητες σχετικές με τους τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας, της μηχανικής και των μαθηματικών (STEM). Όταν φτιάχνουν τις δικές τους κατασκευές, δημιουργούν προβλήματα και εφευρίσκουν λύσεις. Βιώνουν τους δικούς τους θριάμβους και τις δικές τους επιτυχίες.

Η “PlayCanDo” φέρνει τον “Μπλε παιδότοπο της φαντασίας” η πιο σύγχρονη μορφή “παιδικής χαράς” που ωθεί τα παιδιά να διαχειριστούν το περιβάλλον τους και να σχεδιάσουν τον δικό τους κόσμο! Πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα παιχνιδιού τα Blue Blocks, από μη-τοξικό, αφρώδες υλικό σε έντονο μπλε χρώμα, ειδικά σχεδιασμένο για να ενθαρρύνει το αυθόρμητο, κατευθυνόμενο από το παιδί παιχνίδι – το είδος παιχνιδιού που σύμφωνα με τους ειδικούς είναι κρίσιμης σημασίας για τη νοητική, κοινωνική, σωματική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού. Κομμάτια σε αμέτρητα σχήματα, κύβοι, τουβλάκια, μακαρόνια, σωλήνες & ό,τι άλλο βάλει ο νους, στοιβάζονται & συν αρμολογούνται με απεριόριστους τρόπους, ενθαρρύνοντας τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν την φαντασία τους και δίνοντας τα την ευκαιρία να δημιουργήσουν τον δικό τους μοναδικό παιχνιδότοπο.
Ο μόνος περιορισμός είναι η ίδια τους η φαντασία!!
Η ενασχόληση με αυτό τον καινοτόμο τρόπο παιχνιδιού ενισχύει σημαντικές δεξιότητες όπως επικοινωνία, συνεργασία, συγκέντρωση, δημιουργικότητα & φαντασία, επίλυση προβλημάτων, λεπτή & αδρή κινητικότητα, προσωπικές και κοινωνικές δεξιότητες, και παρέχει χαλάρωση, ευεξία, άσκηση και εκγύμναση.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.playcando.com

Πώς λειτουργούν οι Υπηρεσίες μας;

To «yourKIDspot» συνδέει τους χώρους που φιλοξενούν παιδικά πάρτυ και εκδηλώσεις με τους γονείς που ψάχνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για το παιδί τους.

Επιλέξτε τον χώρο σας

Ανακαλύψτε τους καλύτερους χώρους για το πάρτυ του παιδιού σας επιλέγοντας περιοχή ή/και θεματική κατηγορία.

Βρείτε πληροφορίες

Ενημερωθείτε για τις παροχές των χώρων, δείτε φωτογραφίες και αξιολογήσεις, και επιλέξτε τον καταλληλότερο για το παιδί σας.

Έχετε απορίες ;

Επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε δίπλα σας για να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση και να λύσουμε κάθε απορία.

Γίνετε Συνεργάτες μας !

Το «yourKIDspot» απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση η οποία θέλει να προβάλει τις υπηρεσίες και τους χώρους που διαθέτει για την διεξαγωγή παιδικών εκδηλώσεων.

Γίνεται και εσείς μέλος της οικογένειας μας και επωφεληθείτε των υπηρεσιών μας μειώνοντας την απόσταση μεταξύ της επιχείρησης σας και των πελατών σας.

Κάντε εγγραφή

ΕΥΚΟΛΑ & ΔΩΡΕΑΝ!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται για την επικύρωση της συνεργασίας μας και την ένταξη της επιχείρησης σας στους καταλόγους μας.

Είπαν για Εμάς