Συχνές Ερωτήσεις

ΑΡΧΙΚΗ > Συχνές Ερωτήσεις

Είμαστε δίπλα σας για να λύσουμε κάθε απορία σας

Ενημερωθείτε για το «Your Kid Spot» μέσω των πιο συχνών αποριών που έχουν οι χρήστες μας.

Πως λειτουργεί ;

Η νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα yourKIDspot, σας δίνει την δυνατότητα πολύ απλά και γρήγορα να κάνετε αναζήτηση του χώρου που σας ενδιαφέρει ανάμεσα στις διαθέσιμες κατηγορίες ή/και περιοχές. Μπορείτε επίσης να κάνετε απ’ ευθείας αναζήτηση και με το όνομα του χώρου της αρεσκείας σας.

Όταν επιλέξετε έναν χώρο, εμφανίζονται αναλυτικές πληροφορίες (ωράρια, μενού, φωτογραφίες, προσφορές) και έχοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα του χώρου, των υπηρεσιών και των πληροφοριών που παρέχονται, μπορείτε να κάνετε online κράτηση.

Η ομάδα μας με αμεσότητα και επαγγελματισμό χειρίζεται το αίτημα σας και σας οδηγεί βήμα-βήμα στις επόμενες ενέργειές σας, λύνοντας σας κάθε πιθανή απορία και εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά σας.

Υπάρχει χρέωση για το online κλείσιμο του χώρου ;

Η υπηρεσία online booking του yourKIDspot είναι εντελώς δωρεάν. Για τη διασφάλιση της κράτησης του χώρου, προκαταβάλετε ένα μικρό ποσό το οποίο αφαιρείται από την τελική τιμή του πάρτυ.

Όταν κλείσω το πάρτυ, μπορώ να αλλάξω ημερομηνία και ώρα σε περίπτωση που προκύψει κάποιος λόγος ;

Σε περίπτωση που θελήσετε να αλλάξετε την ημερομηνία του πάρτυ, πρέπει να ενημερώσετε τουλάχιστον 24 ώρες πριν το πάρτυ. Η αλλαγή ημερομηνίας και ώρας ισχύει μόνο για τον ίδιο χώρο και παρέχεται δωρεάν για μια μόνο φορά (εφόσον έχετε ενημερώσει τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα).

Όταν κλείσω το πάρτυ και έχω πληρώσει την προκαταβολή, μπορώ να ακυρώσω ;

Σε περίπτωση που θελήσετε να ακυρώσετε η προκαταβολή επιστρέφεται αν ενημερώσετε τουλάχιστον είκοσι (20) ημερολογιακές ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του πάρτυ*. Αν ακυρώσετε σε λιγότερες από τις είκοσι (20) ημερολογιακές ημέρες πριν το πάρτυ, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται, μπορείτε όμως για μια φορά να αλλάξετε ημερομηνία του πάρτυ στον ίδιο χώρο που έχετε κλείσει και να μη χάσετε την προκαταβολή σας.

* Βάσει εμπορικής πολιτικής κάποιων χώρων, σε περίπτωση ακύρωσης η προκαταβολή δεν επιστρέφεται. Η πληροφορία είναι διαθέσιμη στην περιγραφή του χώρου.

Για ποιό λόγο να κάνω online κράτηση από το yourKIDspot και να μην κλείσω απ΄ ευθείας στο χώρο;

Μέσα από την ευχάριστη περιήγηση του yourKIDspot επιλέγετε να κλείσετε το πάρτυ του παιδιού σας γιατί:

  • Έχετε συγκεντρωμένες αναλυτικές πληροφορίες και φωτογραφίες όλων των χώρων
  • Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να κάνετε κράτηση και να δεσμεύσετε το χώρο την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε
  • Η έμπειρη ομάδα του yourKIDspot χειρίζεται το αίτημα σας με κάθε λεπτομέρεια παρέχοντας σας το αίσθημα ασφάλειας για το κλείσιμο του χώρου
  • Εξοικονομείτε χρόνο και κόστος από την καθημερινότητα σας
  • Επωφελείστε ειδικών εκπτώσεων υπηρεσιών ή /και προϊόντων μέσα από το αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών του yourKIDspot.